Vastgoed & Financiering

Je staat op het punt een woning te kopen of te verkopen. Dan verwacht je natuurlijk  niet dat de deur alsnog voor je neus wordt dichtgegooid. Een kwestie van goed beslagen ten ijs komen.

Zekerheid over eigendom en betalingen 
De notaris is de spin in het web bij de aan- en verkoop van een woning. Ondertekening van hypotheekakte en akte van levering loopt altijd via ons. Daarnaast regelen we de betalingen en verrekeningen. Maar we hebben meer in huis voor je. Zoals advies over te naamstelling van het vastgoed voor de huwelijksvoorwaarde, samenwoners of ondernemingsvorm. Of over het opnemen van specifieke verhuurbepalingen. En heb je weleens gedacht aan het laten inschrijven van je koopovereenkomst in het Kadaster? Dit behoedt je voor ellende bij een faillissement of rare sprongen van de verkoper.

Notarissencombinatie hanteert voor de onroerend goed praktijk een scherp tarief. Voor werkzaamheden die extra verricht moeten worden is een meerprijs van toepassing. Hieronder vindt u een lijst van de meest voorkomende extra werkzaamheden. Alle gemelde bedragen zijn inclusief omzetbelasting.
Download hier de folder:
Vastgoed & Financiering
Klik hier voor uw
Offerte aanvraag